Знаю, знаю, я
сама до таких рецептів ставлюсь більш ніж скептично. Бо або у мене
мікрохвильовка якась не така, або мої руки дійсно не під те заточені, але з
усіх рецептів п’ятихвилинних кексів які я випробовувала у
мене виходило щось неїстівне, а більш схоже на... краще не буду казати:) Але
цей рецепт винятковий! Спробувала і тепер, якщо мені терміново потрібно щось
солодке, готую лише за ним. Спробуйте й ви:)
Інгредієнти:
¼ чашки борошна
2 ст.л. какао
2-4 ст.л. цукру
Дрібка солі
1 маленьке яйце
3 ст.л.
кокосового молока (або будь-якого іншого)
3 ст.л. олії
1 ч.л. ванільного
екстракту
30 г чорного
шоколаду
1 ст.л. розчинної
кави
Спосіб приготування:
Візьміть велику
чашку, яку можна ставити до мікрохвильовки, і змастіть з середини стінки та дно
вершковим маслом. Окремо у мисці змішайте борошно, какао, цукор та сіль.
Додайте яйце, молоко, олію та ванільний екстракт і ретельно збийте. Подрібніть
шоколад та додайте його до тіста. Обережно перелийте тісто до чашки, яку будете
ставити у мікрохвильовку. Злегка притрусіть тісто кавою і поставте кружку у
мікрохвильовку. Запікайте кекс протягом 1,5 хвилини на потужності у 1200 Вт.
Дістаньте готовий кекс, дайте трохи охолонути і можете прикрасити на ваш смак.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар