четвер, 28 квітня 2016 р.

Печеня зі свинини з яблуками та морквою

Якщо у вас взагалі немає часу, а поставити на стіл щось смачненьке хочеться, то цей рецепт точно стане вам при нагоді. Повірте, часу на написання рецепту печені з яблуками та морквою я витрачу більше, ніж ви на його приготування. Отже, усім заклопотаним господиням присвячую...:)

Інгредієнти:

2 яблука Гренні Сміт (зелених), почистити від зернят та розрізати н 8 шматків
1 ст.л. лимонного соку
2 кг свинячої м’якоті (стегно, лопатка, тощо)
Сіль, перець
1 середня цибулина, розрізати на 8 шматків
4 морквини, розрізати на шматки у 3 см
1 гілочка розмарину

Спосіб приготування:

Викладіть яблука до миски, збризніть лимонним соком та перемішайте. Свинину приправте сіллю та перцем. У жаротривку форму з кришкою викладіть половину цибулини та яблук. Покладіть м’ясо, а зверху викладіть решту яблук, цибулі, моркву та гілочку розмарину. Накрийте кришкою та запікайте протягом 4 годин при 160С. Хвилин за 10 до кінця приготування збільшіть температуру або увімкніть функцію «гриль», щоб свинина набула приємного кольору.
Перед подачею викладіть на таріль овочі, а зверху - нарізане м’ясо. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар