понеділок, 30 листопада 2015 р.

Салат з тунця без майонезу

Власне, салати з цієї корисної рибки вже давно ні в кого не викликають подиву. Але нюанс у тому, що за «гарною» радянською традицією усі вони щедро заправляються майонезом. У тому рецепті не лише немає майонезу, а ще й цікава подача. Завдяки листкам латуку салат виглядатиме цікавіше, а їсти його буде зручніше.

Інредієнти:

1 банка тунця, консервованого у власному соку
1 ч.л. несолодкого йогурту
1 ч.л. діжонської гірчиці
1-2 зварених на твердо (круто) яйця
½ стебла селери
4 листка салату латук (айсберг)
Сіль та перець

Спосіб приготування:

З тунця злити воду і викласти його до миски. Яйця очистити, розрізати на чверті і покласти до тунця. Яйця з тунцем розім’яти виделкою, але не до консистенції паштету. Стебло селери дрібно порізати і також покласти до миски. Додати йогурт (можна замінити тією ж кількістю оливкової олії) і гірчицю. Приправити сіллю та перцем і гарно перемішати. Листки салату вимити і обсушили паперовим рушником.
Викласти салат з тунця на листки латуку і притрусити зеленню за бажанням. Смачного!





Немає коментарів:

Дописати коментар