Власне, салати з
цієї корисної рибки вже давно ні в кого не викликають подиву. Але нюанс у тому,
що за «гарною» радянською традицією усі вони щедро заправляються майонезом. У
тому рецепті не лише немає майонезу, а ще й цікава подача. Завдяки листкам
латуку салат виглядатиме цікавіше, а їсти його буде зручніше.
Інредієнти:
1 банка тунця,
консервованого у власному соку
1 ч.л. несолодкого
йогурту
1 ч.л. діжонської
гірчиці
1-2 зварених на
твердо (круто) яйця
½ стебла селери
4 листка салату
латук (айсберг)
Сіль та перець
Спосіб приготування:
З тунця злити
воду і викласти його до миски. Яйця очистити, розрізати на чверті і покласти до
тунця. Яйця з тунцем розім’яти виделкою, але не до консистенції
паштету. Стебло селери дрібно порізати і також покласти до миски. Додати йогурт
(можна замінити тією ж кількістю оливкової олії) і гірчицю. Приправити сіллю
та перцем і гарно перемішати. Листки салату вимити і обсушили паперовим
рушником.
Викласти салат з
тунця на листки латуку і притрусити зеленню за бажанням. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар