вівторок, 29 березня 2016 р.

Овочева паста для дітей

Багато батьків вважають, що італійська кухня є шкідливою для дітей. Дивно, вважаючи скільки італійців щасливо виросли поглинаючи піцу, пасту та інші равіолі:) Насправді, варто лише звертати увагу на інгредієнти, уникаючи синтетичних на модифікованих складників. Для початку, спробуйте приготувати цю овочеву пасту для дітей і ви побачите, як навіть найпримхливіші діти із задоволенням їдять овочі:)

Інгредієнти:

1 цибулина, ретельно подрібнити
1 помідор, також старанно подрібнити
1 морквина, натерти
½ солодкого перцю, ретельно подрібнити
7-8 стручків зеленої квасолі (можна замороженої), також подрібнити
Сіль та перець
1 чашка будь-якої дрібної пасти
1 ч.л. томатного соусу
1 ч.л. суміші трав
1 ст.л. оливкової олії

Спосіб приготування:

На пательні прогрійте оливкову олію, додайте цибулю та обсмажуйте доки цибуля не набуде золотавого кольору. Додайте томати та готуйте ще 3-5 хвилин. Додайте квасолю та солодкий перець, готуйте ще 3-5 хвилин, додайте моркву і продовжуйте готувати до м’якості овочів, час від часу помішуючи. Додайте сіль, перець та ваші улюблені трави. Додайте ложку томатного соусу, ще раз перемішайте. Соус готовий.
Налийте у каструлю воду для пасти. Додайте сіль та трохи олії і поставте на вогонь. Дайте закипіти, всипте пасту та готуйте стільки, скільки вказано на пакуванні. Перекиньте готову пасту на дуршлаг, дайте воді зійти та вкиньте пасту назад до каструлі. Додайте овочевий соус, перемішайте та подавайте. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар