Інгредієнти:
150 г вівсяних пластівців1 ст.л. кокосової стружки
50 г вершкового масла (розтопити у мікрохвильовці або духовці)
1 ½ банани
3 фініки (або інші сухофрукти, наприклад, курага або чорнослив)
4 ст.л. апельсинового або яблучного соку
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 170С і застеліть деко (20х20 см) пергаментним папером.Покладіть пластівці у комбайн і увімкніть його на кілька секунд, щоб трохи їх подрібнити, але не до стану борошна. Перекладіть пластівці до великої миски, додайте кокосову стружку і перемішайте.
У комбайні перемішайте та подрібніть разом вершкове масло, банани, фініки (або інші сухофрукти) та сік. Збивайте, доки не утвориться липка маса. Перекладіть її до миски з пластівцями і розмішуйте, щоб все рівномірно розподілилось між собою. Перекладіть масу у деко і злегка притисніть ложкою. Запікайте протягом 20-25 хвилин.
Коли батончики приготувались дістаньте їх з дека просто піднявши за краї пергаменту. Дайте охолонути та розділіть на 8 великих або 16 маленьких шматків. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар