Інгредієнти:
1 чашка борошна½ чашки натертого сиру чеддер
½ чашки натертої моркви
4 ст.л. вершкового масла
½ ч.л. солі
3-4 ст.л. води
Спосіб приготування:
Прогрійте духовку до 190С. Покладіть усі інгредієнти окрім води до комбайну і збивайте до утворення кришок. Те саме можна зробити вручну, але у такому випадку я раджу окремо перетерти масло з борошном, а потім поступово вмісити сир та моркву. Додаючи по 1 ст.л. води продовжуйте збивати у комбайні або вимішувати руками доки не сформується куля з тіста, гладкого, не липкого. Тісто має триматись купи, не бути крихким.З тіста сформуйте «ковбаску» товщиною близько 2,5 см. Розріжте її на шматки товщиною 2,5 см і сформуйте кульки. Викладіть кульки на застелене пергаментом деко і за допомогою склянки з пласким дном розчавіть кульки на пляцки:) Можете залучити до процесу дітей, або знімайте стрес самостійно:)
Випікайте монетки у розігрітій духовці протягом 12-16 хвилин, доки вони не набудуть приємного золотавого кольору. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар