четвер, 31 березня 2016 р.

Морквяні монетки з сиром чеддер

Ще один варіант снеку для дітей та дорослих. Особисто я вважаю, що ці монетки є чудовою альтернативою різним чіпсам, сухарикам та іншим шкідливим речам, які діти просто обожнюють. А ще я відкрию вам одну таємницю: вони чудово смакують до пива:) Так що можете порадувати своїх великих та маленьких мужчин:)

Інгредієнти:

1 чашка борошна
½ чашки натертого сиру чеддер
½ чашки натертої моркви
4 ст.л. вершкового масла
½ ч.л. солі
3-4 ст.л. води

Спосіб приготування:

Прогрійте духовку до 190С. Покладіть усі інгредієнти окрім води до комбайну і збивайте до утворення кришок. Те саме можна зробити вручну, але у такому випадку я раджу окремо перетерти масло з борошном, а потім поступово вмісити сир та моркву. Додаючи по 1 ст.л. води продовжуйте збивати у комбайні або вимішувати руками доки не сформується куля з тіста, гладкого, не липкого. Тісто має триматись купи, не бути крихким.
З тіста сформуйте «ковбаску» товщиною близько 2,5 см. Розріжте її на шматки товщиною 2,5 см і сформуйте кульки. Викладіть кульки на застелене пергаментом деко і за допомогою склянки з пласким дном розчавіть кульки на пляцки:) Можете залучити до процесу дітей, або знімайте стрес самостійно:)
Випікайте монетки у розігрітій духовці протягом 12-16 хвилин, доки вони не набудуть приємного золотавого кольору. Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар